Novi kredit za realizaciju projekta "Odbrane od poplava rijeke Drine" | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Novi kredit za realizaciju projekta “Odbrane od poplava rijeke Drine”

​Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata sastali su se sa predstavnicima Svjetske banke u BiH i predstavnicima Grada Bijeljina sa kojima su razgovarali o realizaciji projekta Odbrane od poplava rijeke Drine, kao i izgradnji nasipa u Gradu Bijeljina koji se realizuje iz kreditnih sredstava Svjetske banke.

[tie_full_img][/tie_full_img]

Zemljište potrebno za izgradnju nasipa obezbjeđuje Grad Bijeljina u saradnji sa Ministarstvom.
Na sastanku su se  usaglašavale tačke Memoranduma o razumijevanju koji će se potpisati ispred Grada Bijeljine, Ministarstva i Jedinice.

Pročitajte još...   Slobodan Pavlović poručio radnicima, "tražite sebi posla, tražite i vi kupca"!

Diskutovalo se o detaljima i načinu eksproprijacije zemljišta koje je potrebno za izgradnju nasipa sa  čim je upoznat predstavnik Svjetske banke.

Prisutni su upoznati da je za dio nasipa koji se odnosi na regulaciju rijeke Janje u dužini od 1,8 km pribavljena građevinska dozvola.

Pročitajte još...   Video: Poljoprivrednici iz Janje ne traže pomoć od države

U narednom periodu očekuje se objava tendera za izbor izvođača radova na dijelu koji se odnosi na regulaciju rijeke Janje i izgradnja 2,8 km nasipa. Početak građevinskih radova se očekuje u maju 2018. godine.

Shares
Slične objave
Agro oglasiAgro vijesti

Male radnje, velike priče

Agro vijesti

Uzgajivači ribe u RS se žale na nelegalan uvoz