Velesajamska platforma za efikasniju poljoprivredu: Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje | Agroportal.ba
Agro vijesti

Velesajamska platforma za efikasniju poljoprivredu: Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Aktualne svjetske prilike povezane s ratnim žarištima, klimatske promjene i razdoblje nakon pandemijskih godina, poljoprivrednu proizvodnju više nego ikada stavljaju u središte interesa. Potencijal ova gospodarske grane, na specifičnoj platformi, i ove godine, u svim svojim segmentima predstavlja Zagrebački velesajam. Pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“, u odabranom dijelu godine kada poljoprivredna proizvodnja miruje, na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije „CroAgro“, u devet paviljona izložit će se sve najbolje u poljoprivredi!

Nakon svih već spomenutih događaja i svjesna važnosti proizvodnje hrane, poslovna i široka publika iskazala je veliki interes za direktne susrete licem u lice na sajmovima. Upravo to pokazuje da ova forma odolijeva svim suvremenim tehnologijama komuniciranja i marketinga, i jednostavno nosi oznaku nezamjenjivosti.

Prostor Zagrebačkog velesajma jedinstveno je mjesto za organizaciju ovakvog događanja, u doba godine kada se prezentacije, promocije, edukacije i radionice, mogu održavati u uređenim, zatvorenim i grijanim paviljonima. Pripremljen prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora pokazat će kakve su perspektive u ovoj prevažnoj gospodarskoj grani.

Pročitajte još...   Priručnik za proizvođače mlijeka

A što će se događati, o čemu govoriti, zašto se isplati doći od 30. 11. do 03. 12. 2023. na ZV?

Ukratko, četverodnevno događanje može se svesti pod zajedničke naslove – Proizvođači mehanizacije i opreme „lokomotiva“ efikasne poljoprivrede, Promocija zanimanja u poljoprivredi – već sada tražena a svakako i zanimanja u budućnosti, Kako do europskog novca ili kreditnih linija, Navodnjavanje – nasušna potreba, Primjena visoke tehnologije u poljoprivredi, Kvalitetno poljoprivredno gospodarenje…

U istom terminu, održat će se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, pa će to biti prilika za kušanje proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete. Sajmove će pratiti brojne popratne manifestacije promotivno – prodajnog i kongresnog karaktera.

Program se održava u partnerstvu s Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom poljoprivrednom komorom, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH), Agronomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Pročitajte još...   Pašalić: Više sredstava za ulaganja u kapitalne investicije

Zašto nikako ne propustiti ovogodišnji CroAgro?

Ističemo odlične uvjete izlaganja, boravak u zatvorenim, uređenim i grijanim paviljonima od kojih je njih šest međusobno spojenih, sve paviljone s teretnim ulazima za dopremu izlagačkih eksponata, B2B susrete, održavanje dva međunarodna sajma u istom terminu – CroAgra i Sajmova hrane i zdravog življenja u čak devet paviljona, očekivani dolazak 25.000 posjetitelja i prezentaciju svega najboljeg u poljoprivredi na jednom mjestu te popuste od 15 posto za prijave do 26. lipnja.

Zato još danas u svojim kalendarima zaokružite termin održavanja središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi.

No prije svega, do 26. lipnja, iskoristite odlične popuste za ranu prijavu za izlaganje! Više informacija: croagro@zv.hr

www.zv.hr

Do susreta na Zagrebačkom velesajmu!

 

 

 

 

0Shares
Slične objave
Agro vijesti

Bratunac: "Dani maline" u junu, već stižu prijave izlagača

Agro vijesti

"Mladi u poljoprivredi" za agronome dobojske regije