CROAGRO međunarodni sajam poljoprivrede 01.12.2022.
Agro oglasi

CROAGRO međunarodni sajam poljoprivrede 01.12.2022.

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

CROAGRO

Foto: CROAGRO sajam

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvaća poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, strojeve i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i sjeme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Pročitajte još...   "Agreks" širi kapacitete sa pet novih farmi u Šamcu

Posjetitelje, uz izlagački segment, očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20 000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grijanih paviljona.

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni dio, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Na više lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvaća tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Pročitajte još...   "Hrana gurmana" Javni poziv za male proizvođače

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED će i ove godine organizirati sada već 14. međunarodni kongres na temu: “Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini” na kojemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

0Shares
Slične objave
Agro oglasi

Farmofit traži nove radne kolege!

Agro oglasi

Japanska pametna poljoprivreda - registrujte se danas