Novo priznanje za brčansku fabriku Bimal – "Must have" proizvod | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Novo priznanje za brčansku fabriku Bimal – “Must have” proizvod

Na trećem po redu In Store izboru „must have“ proizvoda u Bosni i Hercegovini, jestivo ulje brčanske fabrike BIMAL, BIMAL OMEGA proglašen je dijelom obaveznog trgovačkog asortimana.

Na svečanosti povodom promocije 100 „must have“ proizvoda, dodijeljena su prestižna priznanja kompanijama čiji se proizvodi nalaze na ovoj listi.

„BIMAL OMEGA je „must have“ proizvod u kategoriji jestivih ulja u 2020. godini, što potvrđuje snagu i prepoznatost naših proizvoda. Dodatan značaj ovog priznanja jeste trenutak nagrade, jer visokokvalitetni BIMAL proizvodi od ove godine nose „BEZ GMO“ oznaku čime je naša OMEGA „must have“ BEZ GMO domaći proizvod u svakoj trgovini, a sigurni smo i u svakoj kuhinji“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija STUDEN Grupe.

Nataša Pucar Bimal No GMO Omega

Kao ulje sa dragocjenim sastojcima za organizam BIMAL OMEGA je bogata nezasićenom omega-3 masnom kiselinom i vitaminom E, a zahvaljujući recepturi ovo ulje doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Pročitajte još...   Angažmanom željeznica osigurana proizvodnja životnih namirnica

Novi proizvod kompanije BIMAL nosi oznaku „BEZ GMO“ što garantuje poseban kvalitet BIMAL OMEGA ulja jer se kontrola sprovodi od njive do trpeze, čime se potvrđuje da nigdje u cijelom procesu proizvodnje nije bilo genetski modifikovane sirovine.

Pročitajte još...   Da li donosite novogodišnje odluke?

Projekat „Must have 100“ jedan je od najvažnijih događaja za FMCG kompanije u Bosni i Hercegovini, a značaj se ogleda u tome što trgovci iz In Store baze koja broji 7.000 adresa svih profila trgovina biraju brendove koje po njihovom mišljenju moraju imati na svojoj polici.

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Očekivani prinos kukuruza devet do 12 tona po hektaru

Agro vijesti

Crveno meso iz BiH neće još na evropsku trpezu