Partnerska podrška poljoprivrednicima – Nestro!
Agro oglasi

Partnerska podrška poljoprivrednicima – Nestro!

Kompanija NESTRO PETROL i ove godine odobrila je dodatni popust na regresirano dizel gorivo u iznosu od 0.10 KM na svim NESTRO benzinskim stanicama. Ova odluka djelom je decenijskog strateškog opredjeljenja kompanije da za registrovane poljoprivredne proizvođače kreira posebne mjere podrške tokom poljoprivrednih radova.

Nestro

Uz subvenciju Vlade Republike Srpske, kojom je odobreno sniženje cijene za 0,50 KM po litri dizel goriva i dodatnim Nestro popustom od 0,10 KM/l, cijena litre regresiranog goriva, na Nestro benzinskim stanicama za 60 pfeninga niža je u odnosu na maloprodajnu cijenu.

Pročitajte još...   Japanska pametna poljoprivreda - registrujte se danas

Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a ističe da poljoprivrednici regresirano gorivo mogu kupiti putem veleprodaje prema trenutnim uslovima i uz odobreni popust od 0.10 KM po litri goriva.

Ono što je prednost Nestro benzinskih stanica jeste njihova brojnost 86 maloprodajnih objekata i njihova rasprostranjenost u svim krajevima Srpske time i dostupnost poljoprivrenim proizvođačima, rekao je generalni direktor NESTRO PETROL-a.

Nestro

Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a

On je takođe podsjetio i na posebno kreirane popuste za korisnike Agrarne kartice koja poljoprivrednicima omogućuje niže cijene prilikom redovne kupovine naftnih derivata i pratećeg asortimana na Nestro benzinskim stanicama.

Pročitajte još...   Robne rezerve RS opraštaju kamate poljoprivrednicima

Nestro kontinuirano pruža partnersku podršku poljoprivrednim proizvođačima i na taj način pokazuje koliko cijeni njihov rad zaključio je Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a.

Shares
Slične objave
Agro oglasi

Farmofit traži nove radne kolege!

Agro oglasi

CROAGRO međunarodni sajam poljoprivrede 01.12.2022.