Sirovo sojino ulje na akciji | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Sirovo sojino ulje na akciji

Sojino ulje
Naši prijatelji iz Rakić Komerc d.o.o. imaju veliku akciju sirovog sojinog ulja po cijeni 1,60KM + PDV po kilogramu.

Za sve informacije oko narudžbe i kupovine možete se obratiti na kontakt telefone:

+38755389348

+38765527307

Firma Rakić Komerc, osnovana je 1995. god. prvo kao privatno preduzeće, da bi se 2000. god. registrovalo kao D.O.O. (društvo sa ograničenom odgovornošću) sa sjedištem u Batkoviću. Spektar djelatnosti je širok, bavimo se proizvodnjom stočne hrane i konzumnih jaja, odgojom 18-nedeljnih koka nosilica te trgovinom prehrambenih proizvoda.

Osnivači su Rakić Savo i Rakić Radinka. U početku bila je to mala porodična firma, da bi se danas zahvaljujuću požrtvovanom radu i upornosti ubrajala u velike firme (prema ispunjenosti 2 kriterijuma: broja zaposlenih i veličine prihoda).

Pročitajte još...   Pijačni barometar 24.11.2020. godine

Trgovina je bila primarna djelatnost sa kojom je firma otpočela rad. Vremenom se strategija firme mjenjala i širila obuhvat djelatnosti. Trenutno raspolažemo sa 11 trgovinskih objekata u kojima prodajemo robu široke potrošnje i stočnu hranu koju mi proizvedemo.

U okvuru proizvodnog programa stočne hrane zastupljene su potpune i dopunske krmne smješe kao i premiksi i predsmješe koje se koriste kao dodaci za stočnu hranu.

Proizvodnjom konzumnih jaja, bavimo se od 2003. god. Posjedujemo 4 farme za koke nosilje, koje su opremljene najsavremenijom automatizovanom tehnologijom, ukupni kapacitet raspoređen u ovim farmam iznosi 150.000 koka nosilja,. Nudimo uvijek svježa jaja, vrhunskog kvaliteta koja se mogu pronaći na tržištu Bosne i Hercegovine, dijelom Srbije i Crne Gore. U skorijoj budućnosti plan nam je širenje na tržište Evropske Unije. U okviru proizvodnog komleksa, nalazi se i farma za odgoj 18-nedeljnih kokica, ovaj objekat ima kapacitet odgoja 45.000 kokica.

Pročitajte još...   Poljoprivrednici nemaju luksuz da rade na daljinu

Od samog početka, veliki trud se ulaže u svaki domen poslovanja, svemu se obraća posebna pažnja, a dokaz kvalitetu i uspjehu jesu i mnogobrojne nagrade kako za kvalitet stočne hrane, tako i za konzumna jaja.

0Shares
Slične objave
Agro vijesti

Solidan prihod ostvaruje tek svaki 12. poljoprivrednik u Srpskoj

Agro vijesti

Uvoz voća i povrća u BiH ove godine veći za 25 miliona KM