Svi su govorili da toga nema u Hercegovini, a mi imamo dokaz da postoji! | Agroportal.ba
Agro reportažeAgro vijesti

Svi su govorili da toga nema u Hercegovini, a mi imamo dokaz da postoji!

I vrapci na grani znaju da je ove nedjelje Jaffa plantaža počela sa radom! Ako želite pravi doživljaj za cijelu porodicu pravac na Jaffa plantaže!

Na 75 ha vas čeka staza za šetnju ili vožnju biciklom, naš vozić Voćko, mnogobrojna piknik i foto ponit mjesta te veliko igralište i još mnogo toga. 

Kada smo ih pitali zašto su ove godine odlučili uložiti dodatni novac u turistički dio Jaffa plantaža, dobili smo odgovor kojeg smo potajno priželjkivali. Odgovorili su nam kako su oduvijek sa svojom djecom provodili vrijeme na plantažama. Bicikli, trčanje do iznemoglosti, skakanje, te vječno istraživanje prirode su im posebno drage uspomene.

Pročitajte još...   Bolja saradnja mesoprerađivača i farmera u RS

Zbog svih tih trenutaka odlučili su to omogućiti i drugim porodicama i ljubiteljima prirode koji od nedjelje 17.05. od 09:00h imaju mogućnost posjetiti Jaffa plantaže u divnom ambijentu raja prepunog voća. 

Posebno nas raduje što možemo pokazati i turistički potencijal poljoprivrede. Osmislili smo mnogobrojne sadržaje i ture kao što su i edukativne ture za najmlađe, proslave rođendana u prirodi, teambuliding…Vjerujemo da ćemo našim turističkim brendom Jaffa plantaža dopuniti turističku ponudu Blagaja i cijele Hercegovine., izjavio je direktor Jaffa-Komerca g. Nedim Badžak.

Jaffa-Komerc je kroz razne aktivnosti oduvijek težio prezentaciji i približavanju poljoprivrede na zanimljiv i edukativan način. U skladu s tim, mogu se pohvaliti s mnogobrojnim sadržajem za sve generacije. Pored veleprodaje i maloprodaje voća i povrća te Jaffa plantaža, u svojoj ponudi imaju i luksuzne kuće za odmor koje garantiraju potpunu privatnost.

Pročitajte još...   Mesopromet nema imovine, dugovi nenaplativi

Više informacija na www.jaffakomerc.com ili facebook

Kontakt :

Elma Badžak

turist@jaffakomerc.com / elma.badzak@gmail.com

Telefon: +387/ 61 741 853

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Uzgajivačima svinja se sprema zatvaranje

Agro vijesti

Jabuka iz uvoza preplavila tržište (VIDEO)