Traktor i ove godine za najsretnijeg kupca Nestro regresiranog goriva | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Traktor i ove godine za najsretnijeg kupca Nestro regresiranog goriva

„NESTRO PETROL“ i ove godine, uprkos novonastaloj situaciji izazvanoj širenjem korona virusa, nastavlja sa tradicionalnom podrškom poljoprivrednicima tokom proljetne i jesenje sjetve.

Iz ove kompanije kontinuirano ističu koliko cijene rad poljoprivrednih proizvođača od kojih zavisi ponuda domaćih proizvoda, a to potvrđuju djelima.

Naime, i ove godine registrovani poljoprivredni proizvođači na Nestro benzinskim stanicama ostvaruju uštedu prilikom kupovine regresiranog dizel goriva, jer Nestro je još na početku sezone poljoprivrednih radova odobrio dodatni popust u iznosu od 0.10 feninga. Tako da je cjena litre regresiranog goriva, uz subvenciju Vlade Republike Srpske, na Nestro benzinskim stanicama za 70 feninga niža u odnosu na maloprodajnu.

Pročitajte još...   Počela distribucija regresiranog goriva u RS

Za sve kupce regresiranog goriva, registrovane poljoprivredne proizvođače, i ove godine „NESTRO PETROL“ organizovao je nagradnu igru već dobro poznatog naziva „Bolji prinos uz NESTRO dizel 2020.“ koja traje od 05.06. do 14.08.2020. godine.

Treću godinu u nizu glavna nagrada je traktor, a nagradni fond se sastoji i od Nestro kartica za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM, 500 KM i 20 kartica od po 100 KM.

Pročitajte još...   Partnerska podrška poljoprivrednicima - Nestro!

Da bi kupci učestvovali u nagradnoj igri dovoljno je da kupe regresirano gorivo u iznosu od 50 KM, te dobijeni nagradni kupon za učešće u izvlačenju dobitnika glavnih nagrada ispravno popuni i ubaci u kutiju za nagradnu igru na bilo kojoj Nestro benzinskoj stanici.

Uz akcije koje nudi NESRO poljoprivrednici uz manje ulaganja mogu ostvariti veću dobit. Partner je uvijek tu da ti pruži podršku! NESTRO nudi i više od toga!

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Republika Srpska: Objavljen javni poziv za kapitalne investicije

Agro vijesti

Održana skupština Asocijacije uzgajivača matica kranjske rase pčela ''Carnica''