Vremenska prognoza za prvi dan jeseni | Agroportal.ba
Agro vijestiPijačni barometar

Vremenska prognoza za prvi dan jeseni

Tokom jutra u većini krajeva sunčano uz malu oblačnost, dok se na zapadu i jugu očekuje uglavnom oblačno sa kišom uz sunčane intervale i sunčane periode, te moguće lokalne pljuskove. Tokom poslijepodnevnih časova porast oblačnosti u većini krajeva, pa se očekuje uglavnom oblačno vrijeme uz sunčane intervale, sa kišom u centralnim i južnim krajevima i na sjeverozapadu zemlje. Na krajnjem sjeveroistoku se očekuje slaba do umjerena oblačnost uz sunčane intervale i sunčane periode. Tokom večeri prestanak padavina i razvedravanje. Slaba magla i sumaglica po brdsko-planinskim visoravnima.

Pročitajte još...   Vremenska prognoza 25.09.2020.

Minimalna temperatura vazduha: od 12ºC do 16 ºC ,a jugu do 20 ºC ,na planinama do 11 ºC

Maksimalna dnevna temperatura vazduhaod 20 do 26 ºC, na sjeveroistoku do 30 ºC,na jugu do 22 ºC,u planinskim oblastima do 16ºC

Vjetar: slab do umjeren južnih smjerova u većini krajeva, sem na sjeveru gdje se očekuje sjeverni do sjeveroistočni. U Hercegovini slabo do umjereno jugo, na udare jako.

Pročitajte još...   Zelena prognoza za narednih sedam dana

Biometerološka prognoza: povoljna

Agrar: Nepovoljni uslovi za obavljanje djelatnosti na južnoj polovini zemlje tokom većeg dijela dana, dok se nešto povoljni uslovi za rad u polju očekuju na sjeveru, sem onih djelova sjeverne polovine zemlje.

Shares
Slične objave
Pijačni barometar

Slaba ponuda i potražnja soje

Pijačni barometar

Kukuruz i dalje dominira na berzi