Utorak , 2 Juna 2020
Početak / Agro oglasi / Danas je Svjetski dan štednje. Poljoprivrednici, štedite li vi?

Danas je Svjetski dan štednje. Poljoprivrednici, štedite li vi?

Po službenim podacima gotovo 90% registrovanih poljoprivrednih gazdinstava ne uplaćuje doprinose za zdravstveno i penzijsko osiguranje. I mi smo svjesni da većina nije u mogućnosti redovno uplaćivati doprinose i da se dok čitate ovaj tekst većina pita od čega ćemo uplaćivati.

Croatia osiguranje

Šta kada se desi nešto nepredviđeno?

Nažalost svjedoci smo sve većeg broja nesreća u poljoprivredi, koje završe sa smrtnim ishodom. Da li razmišljate o tome? Šta se dešava posle tragedije? Porodice ostaju prepuštene same sebi. Kreću u borbu sa pravnim sistemima, advokatima, suđenjima, porezima…

Ne želimo da Vas ubjeđujemo da je ono što radite ispravno ili pogrešno. Želimo da Vam ukažemo na neke mogućnosti povodom Svjetskog dana štednje.

Štedno osiguranje za naše najmlađe

Osnovna misao vodilja svih roditelja, djedova i baka je kako djetetu osigurati dobar život, sretnu budućnost i kada za to dođe vrijeme, početni kapital za samostalan život.

Krenite već danas i svojoj djeci, unučadi ili svom kumčetu osigurajte početni kapital koji će im pomoći u ostvarenju životnih ciljeva. 

Bilo da se radi o nastavku školovanja, poklonu za vjenčanje, kapitalu za kupovinu prvog automobila ili stana, vaša će gesta biti zauvijek zapamćena.

Croatijina polica štednog osiguranja djece po širini pokrića, nagradama za odlikaše, poklonu pri ugovaranju police ali i pokrićima kod smrti ugovaratelja i roditelja, jedinstvena je na tržištu BiH.

Imajte u vidu da minimalna uplata štednog osiguranja djece može biti već 30 KM mjesečno.

Više detalja o ovom zanimljivom proizvodu pronađite na: http://crosig.ba/usluge/zivot/sod/

Srećan Vam Svjetski dan štednje.

Autor Redakcija

Redakcija
Prvi poljoprivredni portal Posavine i Semberije

Provjerite takođe

EU4Business objavio poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima

Projekt Evropske unije EU4Business objavio je danas javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava kako bi …