Fond Partner – nova linija kredita za poljoprivrednike | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Fond Partner – nova linija kredita za poljoprivrednike

​Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske prof.dr Stevo Mirjanić, sa saradnicima, razgovarao je danas sa predstavnicima NLB banke a.d. Banjaluka o ubrzanju i pojednostavljenju procedura za plasman kredita za poljoprivrednike iz kreditne linije Fonda Partner.

Kredite za poljoprivredu iz Fonda Partner, koji je formiran pri Ministarstvu, a čiji je cilj podsticanje bržeg razvoja poljoprivrede i sela, plasira NLB banka po fisknoj kamatnoj stopi od 3,3 odsto godišnje, što je najpovoljniji kredit koji se trenutno može naći na tržištu.

Pročitajte još...   Solarno navodnjavanje poljoprivrednog zemljišta

Korisnici kredita mogu biti porodična poljoprivredna gazdinstva (nekomercijalna i komercijalna), preduzetnici, privredna društva i akcionarska društva iz oblasti poljoprivrede, poljoprivredne zadruge, te drugi poslovni subjekti registrovani za obavljanje djelatnosti poljoprivrede i prehrambene industrije, koji su upisani u Registar korisnika podsticajnih sredstava.

Pročitajte još...   Loša godina za pšenicu

Detaljnije informacije o kreditima za poljoprivredu iz kreditne linije Fonda Partner zainteresovani korisnici mogu pronaći klikom ovde [button color=”green” size=”small” link=”http://www.nlbrazvojnabanka.com/Privreda/FondPartneruslovizaodobravanjekreditazapol.aspx” icon=”” target=”false”]Fond Kredit[/button]

Izvor: Info Centar Vlada RS

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Poljoprivrednik Ibrahim Aganović kasnom sortom jagoda prevario mrazeve

Agro vijesti

Proizvođači paprika iz Doboja s njiva stigli na predavanje