Fond Partner – nova linija kredita za poljoprivrednike | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Fond Partner – nova linija kredita za poljoprivrednike

​Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske prof.dr Stevo Mirjanić, sa saradnicima, razgovarao je danas sa predstavnicima NLB banke a.d. Banjaluka o ubrzanju i pojednostavljenju procedura za plasman kredita za poljoprivrednike iz kreditne linije Fonda Partner.

Kredite za poljoprivredu iz Fonda Partner, koji je formiran pri Ministarstvu, a čiji je cilj podsticanje bržeg razvoja poljoprivrede i sela, plasira NLB banka po fisknoj kamatnoj stopi od 3,3 odsto godišnje, što je najpovoljniji kredit koji se trenutno može naći na tržištu.

Pročitajte još...   Mladi ljudi u poljoprivredi

Korisnici kredita mogu biti porodična poljoprivredna gazdinstva (nekomercijalna i komercijalna), preduzetnici, privredna društva i akcionarska društva iz oblasti poljoprivrede, poljoprivredne zadruge, te drugi poslovni subjekti registrovani za obavljanje djelatnosti poljoprivrede i prehrambene industrije, koji su upisani u Registar korisnika podsticajnih sredstava.

Pročitajte još...   Srebrenica i Bratunac su najveći proizvođači maline

Detaljnije informacije o kreditima za poljoprivredu iz kreditne linije Fonda Partner zainteresovani korisnici mogu pronaći klikom ovde [button color=”green” size=”small” link=”http://www.nlbrazvojnabanka.com/Privreda/FondPartneruslovizaodobravanjekreditazapol.aspx” icon=”” target=”false”]Fond Kredit[/button]

Izvor: Info Centar Vlada RS

Shares
Slične objave
Agro oglasi

CROAGRO međunarodni sajam poljoprivrede 01.12.2022.

Agro vijesti

Reakcije na planirani agrarni budžet Republike Srpske