Gradački sajam šljive od 28. do 31. avgusta | Agroportal.ba
Agro vijesti

Gradački sajam šljive od 28. do 31. avgusta

Manifestacija “Sajam šljive” u Gradačcu, 51. po redu, ove će godine biti održana od 28. do 31. avgusta na lokaciji Sportske dvorane ”Skenderija” u Gradačcu.

Kao i prošle ogodine, i na ovogodišnjem sajmu se očekuje blizu 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regiona, isključivo iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije. Svoje mjesto su rezervisali, pored izlagača, partneri i mnogobrojni mediji koji su tradicionalno pokrovitelji ove manifestacije, te strane organizacije koje traže priliku da podrže i finansiraju domaće kompanije. Tokom sajma će biti organizovane razne konferencije, okrugli stolovi, te edukacije.

Pročitajte još...   Dobri ljudi junicama obradovali Oštrakoviće

“Sajam šljive” je najstarija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, te je od strateškog značaja za Grad Gradačac i Bosnu i Hercegovinu. Sajam predstavlja priliku za umrežavanje, razmjenu iskustava i znanja između izlagača i posjetilaca, te čini platformu za uspostavljanje novih poslovnih prilika. Organizator sajma je “Visit Gradačac” – Turistička zajednica Gradačac a pokrovitelj sajma je Grad Gradačac.

Pročitajte još...   Kvalitetna ponuda na "Danima povrća Semberije 2018"

 

 

(ekapija.com)

 

0Shares
Slične objave
Agro vijesti

Zajednički nastup na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Agro vijesti

Brčko: Poziv poljoprivrednicima da ažuriraju zahtjeve za podsticaj