Koza od 20.000 evra, vjerovali ili ne | Agroportal.ba
Agro vijesti

Koza od 20.000 evra, vjerovali ili ne

Vjerovali ili ne, u  domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović koza “Belka” pojela je 20 000 evra! Novac je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje, arandjelovacinfo.

Koza zavila sve u crno

Simići ugledna i čestita porodica iz Ranilovića riješila je da proširi svoje imanje. Za to je spremila pozamašnu sumu od 20 000 evra. Tim novcem bi kupili 10 hektara zemlje koju se odvano meračili.

Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebao da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju. Kako bi potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi. Mi smo otišli da doručkujemo.

Trenutak nepažnje

Moj tast, izašao je kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primjetio da nije zatvorio ulazna vrata. Tu je nastala naša nesreća.

Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola. Govori kroz suze uplakana snajka Milena.

Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio.

Pročitajte još...   Prvi bh. prehrambeni proizvodi zaštićeni oznakom geografskog porijekla

Belka je pojela pare sa stola! Ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocijepano i pojedeno.

Muž od toga dana ništa ne  govori. Samo sjedi, ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno, rekla je snajka Milena.

Dok je rađen ovaj intervju, Belka se okretala na ražnju. Možemo vam reći da je bila veoma ukusna, pošto smo ostali na ručku kod porodice Simić iz Ranilovića.

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Poljoprivrednici očekuju manji rod krompira i veće cijene

Agro vijesti

Lažni med se širi tržištem u BiH