Utorak , 7 Aprila 2020
Početak / Agro oglasi / Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!

Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!

Udruženje mladih ekonomista već nekoliko mjeseci radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”. Za to vrijeme su posjetili nekoliko kompanija iz Republike Srpske, obišli njihove proizvodne pogone i upoznali se sa načinom rada istih.

Stručna predavanja

Takođe, organizovali su predavanje na temu brendiranja i pravne zaštite proizvoda na tržištu, kako bi svim zainteresovanima pomogli da se na praktičnim primjerima upoznaju sa mogućnostima zaštite sopstvenog proizvoda.

Kao vrhunac prvog dijela ovog dugogodišnjeg projekta, pripremaju se za organizaciju Festivala domaćih proizvoda. Festival će se u četvrtak, 13. decembra održati u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci.

Na festivalu su kao izlagači planirani proizvođači hrane i pića iz Republike Srpske, budući da je ta djelatnost osnovna za ovu godinu projekta. Pored toga, jedan dio prostora će biti prilagođen i za ostale djelatnosti.

Poziv proizvođačima

Ovim putem pozivamo sve proizvođače iz Republike Srpske, koji su zainteresovani da posjetiocima Festivala domaćih proizvoda predstave svoj proizvodni asortiman i ono čime se bave. Pozivaju Vas da im se javite kako bi Vam predstavili kompletan koncept događaja i dogovorili se o učešću na istom.

Istakli bismo da će Festival domaćih proizvoda biti medijski ispraćen od strane najgledanijih domaćih televizija, portala, štampanih novina, radio stanica i dr. Takođe će za promociju biti korištene društvene mreže, Google platforma i drugi digitalni vidovi komunikacije.

Za kraj bismo naglasili da je do sada učešće potvrdilo više od 30 privrednih subjekata iz Republike Srpske, koje ćemo u narednom periodu predstaviti.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani da svoje proizvode i preduzeće predstavite široj javnosti, potencijalnim kupcima i saradnicima, pišite na email info@umek-rs.com ili pozovite na broj +387 65 370 750.

Autor Redakcija

Redakcija
Prvi poljoprivredni portal Posavine i Semberije

Provjerite takođe

Počinje podjela regresiranog dizel-goriva za 9.418 poljoprivrednih gazdinstava

U skladu sa Zaključkom Republičkog kriznog štaba, prvim obračunom su obuhvaćeni i korisnici koji nisu …