Predstavite svoje proizvode u izvoznom Katalogu mliječnih i mesnih proizvoda iz BiH | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Predstavite svoje proizvode u izvoznom Katalogu mliječnih i mesnih proizvoda iz BiH
Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH i USAID/Sweden FARMA II projekat pozivaju zainteresovane kompanije da se predstave u izvoznom Katalogu mliječne i mesne industrije BiH. Primarni cilj je pripremiti publikaciju koja će predstaviti izvozne firme, njihove proizvode i mogućnosti saradnje.

Katalog će biti korišćen na međunarodnim sajmovima (WorldFood Istanbul i drugi), te distribuiran potencijalnim partnerima iz sektora. Za potrebe regionalnog tržišta biće urađena verzija kataloga na našem jeziku, a planiran je i prevod na engleski i turski jezik. Takođe je planirano i štampanje QR kartica koje su pogodnije za distribuciju.

Pročitajte još...   Milk Production under Intensive Conditions

Kotizacija za učešće u Katalogu je minimalna i iznosi 100 KM.

Pozivamo zainteresovane kompanije da dostave Obrazac za upis u katalog popunjen i ovjeren od strane ovlaštenog lica kompanije na e-mail adresu: tijana.muhamedagic@komorabih.ba , najkasnije do 15.08.2018. godine.

Pročitajte još...   Brzo i pravovremeno zamrzavanje za prvoklasno voće i povrće

Kontakt osoba iz VTK/STK BiH je gdja Tijana Muhamedagić, a iz USAD/Swedn FARMA II gdin Feđa Begović (Kontakt podaci u prijavnom obrascu).

Prijavni obrazac možete preuzeti

[button color=”green” size=”medium” link=”http://komorabih.ba/wp-content/uploads/2018/07/Obrazac-za-upis-u-Katalog-mlijecne-i-mesne-industrije-BiH.doc” icon=”” target=”true”]Obrazac[/button]

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Rogatički poljoprivrednici očekuju visoke prinose krompira

Agro vijesti

Promocija lanca vrijednosti proizvodnje krompira u brdskim i planinskim predjelima u BiH