Projekat „KUPUJEM387“ – Jačajmo ekonomiju BiH | Agroportal.ba
Agro oglasiAgro vijesti

Projekat „KUPUJEM387“ – Jačajmo ekonomiju BiH

Zbog nemogućnosti kupovine proizvoda u toku Pandemije COVIDa-19 nastao je projekat Kupujem387 2020. Mladi tim ljudi iz Sarajeva pokrenuo je dva Bazara na kojima domaći ponuđači nude svoje domaće proizvode.  

Projekat “Kupujem387 2020” uključuje Zeleni Bazar – Online tržnica domaćih proizvoda i Kreativni Bazar – Online tržnica domaćih kreativnih radova.

Sam koncept projekta “Kupujem387 2020” fokusiran je na direktno jačanje Ekonomije Bosne i Hercegovine kroz ponudu domaćih proizvoda na jednom On-line mjestu.

U samom početku rada nismo ni očekivali veliki uspjeh, međutim ostali smo iznenađeni pozitivnim odazivom ponuđača kao i korisnika/kupaca domaćih proizvoda. Sve to zajedno, dalo nam je želju i motivaciju da se razvijamo u još većem i još pozitivnijem smjeru, i zaista smo ponosni na rezultate koje ostvarujemo.

Zeleni Bazar je dio projekta “Kupujem387” na kojem se nalaze ponuđači koji nude svoje domaće proizvode, a veliki dio njih živi isključivo od prodaje tih proizvoda. Ponosni smo što smo malim domaćinstvima omogućili on-line mjesto na kojem mogu prodavati svoje proizvode. Na Zelenom Bazaru svoje mjesto su pronašli voće i povrće, džemovi i sokovi, meso i jaja, med i proizvodi od meda, prirodna kozmetika, sadnice i još mnogo toga.

Pročitajte još...   Uputstva za sjetvu putem aplikacije

Drugi dio projekta “Kupujem387” Kreativni Bazar predstavlja Online tržnicu domaćih kreativnih radova na kojoj se može pronaći puno toga domaćeg. Sve radove mali ponuđači proizvode u svojim domovima i malim radionicama a kupiti se može od odjeće i obuće, proizvoda za kuću, kućne ljubimce, radovi od drveta, repromatgerijal, nakit, torbe  i ostalo.

Na Fb stranicama Bazara smo organizovali i mnoge nagradne igre, kao zahvalnost svim kupcima koji nas bodre i kupuju domaće. Također, oba Bazara su i edukativnog karaktera gdje korisnike informišemo o Bosni i Hercegovini i mnogim ljepotama koje nudi, ljekovitom bilju i travama koje rastu u BiH, očuvanju zdravlja uz pomoć kupovine domaćih i nehemijskih proizvoda i ostalo.

Pročitajte još...   Pijačni barometar Bijeljina 21.07.2020. godine

Portal Projekta Kupujem387 je koncept koji predstavlja “Informativni Portal” gdje će šira javnost biti upoznata sa aktualnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini. Portal promoviše ekonomiju BiH, aktualne političke teme, turizam i direktno poziva ljude da zadržimo novac u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način nastojimo da osvijestimo ljude koliko kao mali pojedinac možemo doprinijeti opstanku BiH i direktno pomoći ekonomiju i turizam kupujući proizvode oznake 387, domaće i naše.

U budućnosti imamo namjeru širiti naše poslovanje na veće nivoe uz promociju kupovine domaćeg jer je projekat “Kupujem387 2020” koncept koji je i nastao kao podrška domaćim ponuđačima.

Kupujmo387 i jačajmo ekonomiju naše države! 

Administracija Projekta Kupujem387 2020
E-mail: info@kupujem387.com
Kontakt tel: 062 506 344

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Republika Srpska: Objavljen javni poziv za kapitalne investicije

Agro vijesti

Održana skupština Asocijacije uzgajivača matica kranjske rase pčela ''Carnica''