Zvjezdana Plantaža, 100% organski proizvodi od Aronije | Agroportal.ba
Agro reportažeAgro vijesti

Zvjezdana Plantaža, 100% organski proizvodi od Aronije

Zvjezdana plantaža obiteljsko je poljoprivredno gospodarstvo posvećeno organskoj proizvodnji voća i povrća. Počeli su sa radom 2015. godine, i to s ekološkim uzgojem Aronije melanocarpa te od najljepših i najzdravijih bobica aronije prave matični sok od aronije putem hladnog prešanja.

Matični sok od aronije na Zvjezdanoj plantaži je 100% matični sok od ploda aronije dobijen procesom hladnog prešanja svježeg ploda aronija melanocarpa.

Sok je pasteriziran, spravljen bez ikakvih aditiva, šećera i konzervansa. Proces uzgoja i prerade je organski i certificiran, s urednom bakteriološkom i kemijskom analizom.

Pročitajte još...   Vizionari iz Livna proizvode organsko bilje i žitarice

Danas, pod istim nazivom i istom posvećenosti, Zvjezdana plantaža uzgaja organsko sezonsko voće i povrće karakteristično za naše podneblje, od jagoda, malina, šumskih jagodica, jabuke pa sve do breskve i sličnih voćkica.

Zvjezdana plantaža, kako u početku, tako i danas, nastavlja brižno i posvećeno razvijati svoje recepte za zdraviji život te su krenuli u proizvodnju tradicionalnih i inovativnih proizvoda koje krasi punina okusa u kojem će uživati i najveći gurmani. Radi se o raznim džemovima i namazima, a nadaju se da će do kraja 2020. g. imati i svoj med.

Pročitajte još...   Rekordni otkup od kooperanata

Matični sok od aronije, kao i ostale proizvode Zvjezdane plantaže možete kupiti u Mostaru, Kiseljaku, na sajmovima zdrave hrane te preko web shopa https://plantaza.eu/webshop/ i društvenih mreža ovog vrijednog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

 

 

Shares
Slične objave
Agro vijesti

Uzgajivačima svinja se sprema zatvaranje

Agro vijesti

Jabuka iz uvoza preplavila tržište (VIDEO)